Städfirma Växjö

Letar du efter en pålitlig städfirma i Växjö? Sluta leta för vårt erfarna team på vårt städföretag Ordning.nu kan hjälpa er. Vi tillhandahåller städtjänster av högsta kvalitet till ett överkomligt pris. Vårt team är dedikerade till att ge utmärkt kundservice och städning i ert hem. Vi har ett brett utbud av städtjänster som vi erbjuder, så vi är säkra på att ha en tjänst som uppfyller dina behov. 

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation.

När du köper hushållsnära tjänster av oss får du 50 % skattereduktion på hela arbetskostnaden – direkt på fakturan.

Bra att tänka på när du väljer städfirma i Växjö

Om du letar efter en städfirma i Växjö finns det några saker du bör tänka på. Först vill du försäkra dig om att företaget är seriöst och har bra recensioner. För det andra vill du se till att företaget är försäkrat och förbundet. För det tredje vill du se till att företaget använder miljövänliga produkter. För det fjärde vill du se till att företaget erbjuder en nöjdhetsgaranti. För det femte vill du se till att företaget har flexibel schemaläggning. För det sjätte vill du se till att företaget erbjuder konkurrenskraftiga priser.

 

Fördelarna med att anlita en städfirma

Att anlita en professionell städfirma i Växjö  kan vara ett bra sätt att hålla ditt hem eller kontor rent och snyggt. Det finns många fördelar med att använda ett städföretag, inklusive:

1. Bekvämlighet: En professionell städfirma kommer till ditt hem eller kontor vid en tidpunkt som passar dig. De kommer att göra allt arbete åt dig, så du behöver inte lyfta ett finger.

2. Tidsbesparande: Ett professionellt städföretag sparar tid genom att göra allt arbete åt dig. Du kan använda den extra tiden till att koppla av, spendera tid med familjen eller få andra saker gjorda.

3. Trygghet: Att anlita en professionell städfirma kan ge dig sinnesfrid att veta att ditt hem eller kontor är i goda händer.

 

Så väljer du städfirma i Växjö

Ett tips kan vara att du gör en sökning på Google, exempelvis Städning Växjö.

  1. Gör en sökning på Google. De ger ett resultat och troligt är det ett företag som varit med länge (såvidare du inte klickar på en betald annons). Kolla upp de första 5-7 resultaten och pröva att exempelvis ringa eller e-posta för att se om du får svar
  2. Finns de recensioner på Google My business, Facebook? Läs på vad kunder skriver på Instagram och Facebook
  3. Gör företaget ett hembesök innan de lämnar offert? De kan vara ett bra test på dels att du får en anpassad offert men även får du träffa företaget och få en känsla.
  4. Ställ frågor, du vill veta om de är experter på städning, noggranna, jobbar med detaljer.
  5. Hygien, rutiner och arbetsvillkor ? Kontrollera hur städningen sköts rent hygieniskt, har företaget med sig eget rengöringsmedel och trasor mm? Har de anställda bra villkor & lön, detta speglar ofta hur företaget i övrigt sköts.

Malin Kristiansson, VD

Boka Hembesök - Gratis!

Boka ett kostnadsfritt hembesök för offert, svar inom 24 timmar.

Rulla till toppen