Så började det! | ordning.nu

Så började det!

Jag heter Malin Kristiansson och driver ordning.nu sedan starten hösten 2010. Namnet är jag riktigt stolt över att ha kommit på, detta är företaget för alla som vill ha just ordning nu!

Jag har alltid älskat att städa ända sedan jag var riktigt liten men jag har egentligen aldrig stävat efter att vara egenföretagare, tanken på att starta eget växte fram efter att ha bollat lite tankar om min framtid med en kollega som själv använde sig av hushållsnära tjänster och upplevde att det saknades en städfirma som verkligen såg helheten och städar i minsta vrå. Eftersom jag mår väldigt bra när jag får hjälpa andra genom att erbjuda det lilla extra som sätter guldkant på vardagen kombinerat med min stora glädje i att städa så kändes det ju helt rätt att just jag skulle starta en städfirma som erbjuder allt detta och lite till.

För en tid sedan gjorde jag ett personlighetstest – Enneagram
Jag är personlighetstyp nr 2 – Hjälparen – typiskt för oss tvåor är behovet av att ge service och tjäna andra och vi ställer väldigt höga krav på oss själva. Utan att tidigare ha vetat detta så kan man ju se på min nuvarande och tidigare yrkeskarriär att det stämmer oerhört väl (Mitt första jobb var som butiksbiträde i en liten matbutik på landet. Efter det har serviceyrkena avlöst varandra – servitris/bartender, kundtjänstmedarbetare på en byggvaruhandel och kökssäljare (jag har även arbetat som maskinförare och packare på en tillverkningsindustri men där trivdes jag inte nämnvärt). Det är inte de största affärerna/kunderna som nödvändigtvis varit mest givande, utan de små enskilda mötena där jag har kunnat glädja en kund och verkligen göra skillnad i det lilla. Det kan vara allt från att hitta ett litet beslag till en låda som har utgått ur sortimentet (på byggvarutiden) eller att få servera en perfekt kopp kaffe (på restaurangtiden) eller som nu välkomna kunden till ett rent och väldoftande hem.

Välkommen till ordning.nu vi förenklar din vardag!

Malin Kristiansson, VD

Boka Hembesök - Gratis!

Boka ett kostnadsfritt hembesök för offert, svar inom 24 timmar.

5tips
VI FÖRENKLAR DIN VARDAG!
Du har väl hört talas om trippel 8:an?
8 timmars sömn - 8 timmars jobb - 8 timmars fritid

Låt oss ta hand om städningen, du väljer själv hur mycket tid du vill få över till annat.


bakstart
TRYGGHET, FÖRTROENDE & KVALITÉ
Bemötande och resultat i världklass

Vi förenklar din vardag leder oss mot vårt mål om att ha Växjös nöjdaste kunder och medarbetare.
Scroll to Top