Malin på 60 sekunder | ordning.nu

Malin på 60 sekunder

Jag vill börja med att presentera mig själv lite djupare. Jag är född -77 och uppväxt i Linköping. På gymnasiet läste jag barn och fritidsprogrammet med en tanke om att jobba med ungdomar som hamnat snett, men jag började istället i service-branschen och trivdes utmärkt med det.
Jag blev smålänning när jag var 17 år, jag hamnade först i trakterna kring Vetlanda -då min pappa bodde där- innan jag kom till Växjö. Nu bor jag mitt i den djupaste skogen utanför Vislanda med min man och vår hund, staffen Fenix. Varannan vecka bor mina tre tonårsdöttrar med oss och varannan helg kommer min bonusdotter och hennes pojkvän. Det pendlar alltså från den lilla familjen till den
stora.
Förutom att jobba och umgås med min familj så tränar jag mycket, jag har det mesta som behövs för att få till ett riktigt bra styrkepass hemma i trädgården. När jag behöver varva ner så är en promenad i skogen det bästa knepet, då tar jag med den stora korgen och hoppas på kantarelltur. När vädret tillåter kör jag gärna en sväng med min Dragstar

Jag drömmer om att ha några höns kanske en get och gärna en liten gris. Ett stort växthus där blommor och grönsaker kan få samsas samt en stor åker att odla potatis och andra rotfrukter på. Min vision med företaget är att så småningom kunna expandera i Spanien, då kan vi erbjuda alla svenskar städning om de fortfarande kan utnyttja sitt Rut-avdrag därifrån vill säga. I den visionen har
jag även där en liten gård där jag tänker att jag ska bo på äldre dar….

Malin Kristiansson, VD

Boka Hembesök - Gratis!

Boka ett kostnadsfritt hembesök för offert, svar inom 24 timmar.

5tips
VI FÖRENKLAR DIN VARDAG!
Du har väl hört talas om trippel 8:an?
8 timmars sömn - 8 timmars jobb - 8 timmars fritid

Låt oss ta hand om städningen, du väljer själv hur mycket tid du vill få över till annat.


bakstart
TRYGGHET, FÖRTROENDE & KVALITÉ
Bemötande och resultat i världklass

Vi förenklar din vardag leder oss mot vårt mål om att ha Växjös nöjdaste kunder och medarbetare.
Scroll to Top