Kontakt och mer om oss

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om just bästa lösningen för era behov . Varje uppdrag vi tar oss an är unikt därför gör alltid hembesök/företagsbesök för att få uppfattning om era önskemål, givetvis utan kostnad. Vill du veta mer om våra tjänster? Varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i dina uppgifter nedan. Läs även vår integritetspolicy/GDPR information

Adress & kontakt

Organisationsnummer 556907-4932 , ordning.nu är godkänd för F-skatt.

Nöjdhets garanti

 • Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Kom ihåg att anmäla din reklamation så snart som möjligt.
 • Våra medarbetare är under sekretess så ni kan känna er trygga.
 • Ansvarsförsäkring upp till 10mkr hos Länsförsäkringar

Bra vilkor

 • Ordning.nu har arbetat fram bra arbetsvillkor med lön under hela arbetsdagen, försäkringar och avtalspension samt daglig gympa för att hålla oss skadefria. 
 • Samma medarbetare på uppdraget ger hög och jämn kvalitet!
 • Vi är miljömedvetna och städar med snälla produkter för både hem och miljön. 

Ledord & Mål

Våra ledord är Trygghet, Förtroende & Kvalitet detta tillsammans med vår slogan 
Vi förenklar din vardag leder oss mot vårt mål om att ha Växjös nöjdaste kunder och medarbetare. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet!

Det är vi som städar hos er

Malin

VD

ss

Chasmine

chasmine

Ewa

dfdf

Moa

moa1

Gabriella

christine3

Anna

anna1

Lotta

Lotta

Anna

anna

Vanliga frågor till oss som städfirma i Växjö

Som kund hos ordning.nu betalar du per timme, minsta debitering är två timmar. Vi kommer i förväg överens om vad som ska göras och hur mycket tid som går åt till detta. Vi tar även ut en framkörningsavgift för att täcka medarbetarnas lön mellan uppdragen.

Vi har egna städredskap och medel med oss så du slipper fundera på detta. Det ingår i priset..

Nej, vi har i förväg tillsammans med Er gått igenom behov och önskemål så städteamet är väl insatta i vad som ska göras.

Givetvis har du möjlighet att boka av ett städtillfälle. Om du gör det senast sju dagar i förväg debiteras du inget för detta, vid sena avbokningar debiteras 2 timmar. Vid akut sjukdom utgår ingen debitering.

Vi har ett säkerhetsklassat nyckelskåp där samtliga nycklar förvaras, de är endast märkta med ett förnamn. Larmkoder och information om kund och uppdrag hanteras i timewave

För att få en kontinuitet i städningen rekommenderar vi ett fast schema – välj mellan varje, varannan, eller var fjärde vecka. Då kan vi erbjuda samma städteam i så stor utsträckning som möjligt. Självklart kan du höra av dig vid behov men då kan vi inte garantera att det är samma team som kommer.

Ordning.nu har en grundlista över vad som ingår i en ordinarie veckostädning. Vid första hembesöket går vi tillsammans igenom listan och gör upp en plan efter vad som passar Er bäst då vi är väldigt flexibla och lyhörda för Era behov och önskemål.

Alla medarbetare på ordning.nu är under sekretess så ni kan känna er trygga i både hemmet och på kontoret.

 • För att få rutavdrag behöver du vara äldre än 18 och betala skatt i Sverige. Rutavdraget är ett avdrag på din skatt och du kan aldrig få mer i rutavdrag än vad du betalar i skatt. För att få rutavdrag behöver även tjänsten vara utförd och betald.
 • Du får göra RUT-avdrag för 50 procent av arbetskostnaden och maximalt 25.000 kronor per person och år. Om du är äldre än 65 år får du däremot göra avdrag om maximalt 50.000 kronor.

 • Du kan logga in på Skatteverkets hemsida för att veta om ditt rutavdrag är slut eller hur mycket du har förbrukat

 • Grundidén är att man får göra rutavdrag för enklare städtjänster så som hemstädning, storstädningar samt flyttstädningar. Du får i dag inte göra rut-avdrag för exempelvis avancerad städning såsom golvboning och städning av pooler.

 • Man får inte göra rutavdrag för städning av dödsbo.

 • Ditt rutavdrag hamnar på det år som betalningen görs. Dvs om du har städning i november 2017, får fakturan i december men betalar den 1 januari 2018 så går ditt rutavdrag på 2018 års “pott”.

 • Om du har beställt en tjänst och det visar sig att du inte har något rutavdrag kvar så blir du betalningsskyldig för den del av avdraget du inte har rätt att få. Det går även att ansöka den avslagna delen på en annan familjemedlem i bostaden

 • Då har du kommit helt rätt! På Ordning.nu är vi stolta över att vara den bästa städfirman i Växjö (tycker vi)  och vi strävar efter att ge dig samma städare hela tiden i ditt hem. Vi har ett expertteam av städare som skapar en noggrann handlingsplan för att städa ditt hem. Unna dig en helstädning eller ordna regelbunden bostadsstädning varje vecka. Vi inser hur hektiskt livet kan bli och hur städning av ert hem kan avlasta er.

Kontakta oss!

Boka ett kostnadsfritt hembesök för offert, svar inom 24h.

Nyhetsbrev

* indicates required
Rulla till toppen