Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att höra av från dig om du vill jobba hos oss även om vi kanske inte har ett ledigt jobb direkt. Hör av dig till info@ordning.nu med en spontanansökan.

Nedan listar vi aktuella utannonserade jobb.

Aktuella annonser

Är du vår nya medarbetare?

Är det viktigt för dig att leverera och utföra ett gott arbete? Är du anpassningsbar och vill det bästa för kunden? Ordning.nu, ”Den personliga städfirman med det lilla extra”, söker nu fler medarbetare till vårt städteam i Växjö!

Om tjänsten
Som hemstädsmedarbetare hos oss på Ordning.nu blir du en del av ett härligt städ-team där alla bidrar och stävar efter bästa leverans. Du kommer främst arbeta med hemstäd i en varierande vardag där du får vara kreativ och självgående.

Kanske behöver just din kund hjälp att få ordning inför en flytt eller visning? Kanske krävs ditt öga för detaljer till att organisera och fixa inför fest eller högtid? Flera privatkunder efterfrågar hemstäd idag med en förväntan att komma hem och njuta av sin omgivning. Ordning.nu är inte en vanlig städfirma, vi erbjuder personliga lösningar fullt anpassat för våra kunders behov. Här ska varje kund få uppleva WOW-effekt!

Du kommer in i ett litet gemytligt företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Din chef är rak och rättvis, värdesätter dig med din kompetens och har förståelse för att en välmående personalstyrka utför ett bättre arbete.

Om dig
Vi söker dig som finner glädje i att städa och organisera din omgivning. Du brinner för ordning och reda samt drivs av att leverera högklassig service och kundvård. Du är vår städare som hittar lösningar och kan städa i ett effektivt tempo samtidigt som du är noggrann och ser detaljer. Eget ansvar är en självklarhet för dig och du är personen som kommer med nya idéer, är kreativ och tar egna initiativ.

Du vet vad som behövs för att göra det ”lilla extra” till kunden och vi tror att din förkunskap inom städning och kundbemötande kommer ligga till grund för ett lyckat resultat. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet från inredning eller städning samt tidigare arbetat nära kunder.

Det är viktigt med god hälsa då arbetet kan innebära fysiskt tungt arbete. För tjänsten krävs B-körkort, du kommer arbeta inom Växjö med omnejd.

God kommunikation i svenska språket är ett krav för tjänsten.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Tjänsten är på 50% med fast schema med goda möjligheter till mer timmar.

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till malin@ordning.nu 

Rulla till toppen