Städfirma i Växjö

Den personliga städfirman i Växjö med det lilla extra

Skräddarsydda lösningar efter dina villkor
Vi är ett litet personligt städteam som brinner för att skapa en trivsam miljö för våra kunder genom att hjälpa till med det vi kan bäst – Skinande ren städning till ett rimligt pris. Du som kund kan välja att utnyttja vår service varje vecka, månadsvis eller efter behov. Tillsammans lägger vi upp en plan som passar just dig.

Det ska kännas tryggt att anlita oss
 Som kund är det viktigt att du är bekväm med att använda våra tjänster. Vi erbjuder kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Eventuella skador orsakade av oss täcks av vår ansvarsförsäkring. Dessutom följer vi gällande säkerhetsrutiner för nyckelhantering. Självklart är vi även godkända för F-skatt.

Städfirma i Växjö
Vi jobbar lokalt i Växjö med våra tjänster inom städning och gör alltid ett hembesök inför en förfrågan från en ny kund för att kunna ge er bästa lösningen på städning i ert hem eller företag. Vi  har ett team av erfarna och professionella städare som brinner för sitt arbete. De använder den senaste utrustningen och teknikerna för att få ditt hem eller kontor att se bäst ut

Vi expanderar
Har du sett vår annons, ansök här >>

Välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0708-103892 eller via formuläret nedan.

Detta jobbar vi med

Hemstäd

Hemstäd kan innebära att vi städar hela huset genomgående eller att vi endast utför vissa moment såsom kök, badrum och dammsugning av golv och lister. Det kan också betyda att vi växlar mellan en liten och en stor städning varannan gång. Möjligheterna är obegränsade och vi anpassar städningen till dina behov och förutsättningar.

Läs mer

Företagsstäd

En ren och trevlig arbetsplats är en förutsättning för att medarbetare ska trivas och besökare känna sig välkomna. Låt oss ta hand om era inköp av tex kaffe, och frukt eller varför inte låta oss inreda gemensamhetsutrymmen för att skapa den rätta stämningen hos Er. Tillsammans går vi igenom vilka moment ni har behov av.

Läs mer

Visningsstädning

Ska du sälja din bostad? Vi städar och stylar inför visning och fotografering, så att ditt hem ser så bra ut som möjligt. Detta ökar dina möjligheter till en lyckad försäljning. Visningsstädning utförs efter behov och enligt dina önskemål.

Läs mer

Flyttstädning

Att städa ur den gamla bostaden är varken det lättaste eller roligaste, särskilt när man hellre vill packa upp och inreda i sitt nya hem. En flyttstädning är en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler,

Läs mer

Övriga tjänster

Vi kan erbjuda en mängd kompletterande tjänster inom städning, från fönsterputsning, styling och att hjälpa till med städning före och efter en fest eller annat. Tveka inte att höra av er till oss på ordning.nu om ni har specifika behov

Läs mer

Aktuellt hos oss

Är du vår nya medarbetare?

Årets Julklapp

Våra kunder

Boka Hembesök - Gratis!

Malin Kristiansson, VD

Boka Hembesök - Gratis!

Boka ett kostnadsfritt hembesök för offert, svar inom 24 timmar.

Rulla till toppen